Medzsik blogja

Friss topikok

Linkblog

Fotoszintézis

2007.08.03. 12:51 | Medzsik | komment

Egyetemista vagyok.Bölcsészkaros,csóró,kóteres féle.Abból is a lököttebb fajta.
Életemben egyetlen egy nagy probléma van.Az én privát kis gordiuszi-csomóm.Mindössze egy kérdés:
"Kaja vagy alkohol?"
Bizony,mert nem futja mindkettőre.Vagy beállunk és éhezünk,vagy eszünk és csak kevés alkoholra futja.Esetleg eszünk is,meg iszunk is,de éhesek maradunk,aztán meg félbebaszva számolhatjuk a pókokat a sarokban.
Tarhálhatunk. Perszepersze.Méltóság meg minden.Majd ha nem eszel 5 napig,elfelejted a méltóság fogalmát.Tarhálni amúgy sem szép dolog és árt a gyomornak is.Nem jó ez senkinek.
A tarhálás agresszívabb formája a lehúzás.Mikor az "ugye megkínálsz?","ezt már nem eszed meg?" "pont ez a kedvencem!" valamint "remélem meghívsz" és társaik segítségével rávesszük a barátokat/haverokat/vadidegeneket arra,hogy ellássanak minket.Alkohollal vagy kajával.Pofátlan módszer.Egy darabig működik,utána úgyis rádun mindenki.Ilyen ez.
Persze kérhetsz pénzt anyádtól,úgysem ad.Kereshetsz munkát,de akkor vállald a következményeket.Mint koránkelés,becsületes életmód,emberi kapcsolatokról való lemondás,továbbá az emberi méltóságod elvesztése(megjegyzem a tarhálás/lehúzás ugyan megtépázza,de nem veszi el a méltóságod.Ugyanis ha sikerül összekunyizni egy sört,akkor egy diadalittas "ésezért nem is csináltam semmit" mondattal még akár egy kis elismerést is szerezhetsz magadnak.Amíg meg nem unnak.)Egyébként is,aki dolgozik,az nem normális.
Ennyi.
Nos,kedves barátim.Ráleltem amegoldásra.Egyetlen kérdésre,egyetlen szó a válasz: fotoszintetizálás.
Bezony.
Meg kell tanulnunk alkoholból fotoszintetizálni.
Ez nem vicc.Ez a valóság.
Gondolj bele!Ülsz a szobádban,meg sem mozdulsz,csak mikor a hűs sört kortyolgatod.Miközben pedig iszol,jóllaksz.Csak a függönyt kell elhúzni.
Ihatsz ahogy jólesik,csak a kolit meg a cigit kell fizetni.Fasznak neked kánaán,mennyország,nirvana meg miegymás,ha egyszer sörön élhetsz.
Nem beszélve a társadalmi elismertségről.
A büszkeségtől dagadó kebel,ami feszíti az inged.A barátok szemében csillogó csodálattal kevert tisztelet.Ez megér mindent.
Hát hajrá! Vételezz sört,ülj le kényelmesen,fogyaszd el,nyiss ablakot,dőlj hátra és koncentrálj.Menni fog,mert mennie kell.
(Itt szögezném le:Semmiylen felelősséget nem vállalok az esetleges következmények miatt,értem ezalatt: elhalálozás,kóros soványság,kiszáradás,ájulás stb.)
Ha sikerül,hívj fel.
És kapsz sört.Ingyen.
Az milyen szép lesz.

süti beállítások módosítása